Під Житомиром корови затримали п'яного водія, який намагався втекти від співробітників поліції.

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що водій поруч з Новоград-Волинським був у нетверезому стані, передає портал Главред.

При цьому чоловік не збирався здаватися правоохоронцям, з цієї причини він не зупинився на законну вимогу поліції. У підсумку почалася небезпечна гонитва, яка спровокувала аварійну ситуацію.

Зупинити порушника змогло тільки стадо корів, який випадково вийшли і перекрили дорогу. У підсумку водієві довелося вийти і бути затриманим поліцейськими.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За кермом автомобіля виявився 41-річний житель сусіднього села. В його організмі виявили 3,11 проміле алкоголю. Порушник вже був затриманий за п'яне водіння.

На даний момент чоловік отримав штраф, а суд позбавив його водійських прав.

З початку цього року в Україні сталося 29,5 тисячі ДТП, що майже на двадцять відсотків більше торішніх показників. За цей час від аварій загинуло чотириста п'ятнадцять осіб і 3,6 осіб отримали травми.

Одним з найбільш поширених причин ДТП є п'яне водіння.

Раніше повідомляли, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Як повідомляв Знай.иа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.иа писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.