Гостей чекають кінні шоу, турнір з верхової стрільби з лука, давньослов'янські розваги, прогулянки на конях, смачні страви з багаття, екстремальні атракціони, історичні експозиції ... І все це в справжньому, живому середньовічному місті!

Увійшовши у ворота Древнього Києва, гості здійснять подорож у добу Середньовіччя. За 34 км від Києва сучасного гості потраплять до Києва Древній, де протягом двох днів буде поєднуватися історія Київської Русі та монголів-кочівників на чолі з великим полководцем Чингісханом.

Гості Древнього Києва побачать відтворені шедеври середньовічного дерев'яного зодчества: монументальну оборонну споруду «Заборола» (довжиною близько 300 метрів), Михайлівські ворота (висотою 21 метр), князівські тереми та трибуни, сторожові вежі, садиби киян X-XIІ століть. Тільки тут можна побачити унікальну відтворену Василівську церкву Х століття, єдине в Україні діюче величезне облогове знаряддя - требушет, корабель древніх вікінгів X століття і навіть середньовічну катівню.

Парк Київська Русь
Парк Київська Русь

У Древньому Києві на гостей чекає знайомство з унікальними кіньми рідкісних історичних порід, зібраних з усього світу в Княжій стайні. Представників деяких порід в Україні більше ніде не побачити, адже їх було завезено до нашої країни в єдиному екземплярі. Кожен гість може підійти до коней, погладити їх, сфотографуватися і проїхатися на них верхи або в екіпажі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Приємним сюрпризом для гостей 17 і 18 липня стануть змагання з верхової стрільби з лука. Досвідчені кінні каскадери змагатимуться у влучності стрільби з традиційного (історичного) лука верхи на коні на повному скаку. Це неймовірно складне завдання для учасників змагань, та, в той же час, азартне і захоплююче видовище для глядачів!

У Князівстві можна і самому опанувати стародавнє бойове мистецтво верхової стрільби з лука, записавшись до школи кінних лучників «Князь Володимир». Стати її учнем дуже просто: потрібно звернутися до організаторів у Древньому Києві або зв'язатися за тел. (050) 385-06-14 та (050) 385-20-35. І вже з першого заняття ви почнете осягати мистецтво управління конем і влучної стрільби з лука. Долучіться до бойових традицій наших пращурів!

У Князівстві кожен відчує себе повноправним мешканцем Київської Русі. Тут можна пройтися стародавніми вуличками, покататися на конях, скуштувати смачних напоїв і страв з багаття, навчитися влучно стріляти з лука, карбувати монети з давньою технологією. У Княжій костюмерній можна вдягнути вбрання часів Київської Русі та влаштувати яскраву фотосесію для соц.мереж. У середньовічній крамниці можна вибрати на пам'ять оригінальні сувеніри ручної роботи. Любителі екстриму отримають потужний заряд адреналіну від канатного спуску «Політайло» з маршрутами різної складності та швидкісний гірки «Змій Горинич».

На Середньовічнії кухні можна скуштувати смачних напоїв і страв, приготованих на вогнищах, як за стародавніми, так і за сучасними рецептами.

Бажаючі продовжити відпочинок можуть залишитися на ніч в комфортабельних кімнатах (за попереднього бронювання).

Відвідування Древнього Києва відбувається з дотриманням вимог карантинного режиму.

Древній Київ відкривається о 10:00. Початок програми о 14:00.

* В програмі можливі зміни.

Древній Київ розташований в 45 хвилинах їзди від Києва сучасного - в Київській області, Обухівському районі, с. Копачів.

Доїхати можна на своєму автомобілі або громадським транспортом. Розклад маршруток можна дізнатися на сайті «Обухівтранс» або на сайті «Парк Київська Русь» в розділі «Контакти».

* Краща дорога своїм автомобілем - через місто Обухів, яка вказана на сайті Князівства в розділі «Контакти». GPS-навігатори часто вказують дорогу не через Обухів, їй слідувати не рекомендується.

Ціна квитка: повний квиток для дорослого -200 грн., для пенсіонерів і студентів - 150 грн., для дітей шкільного віку - 80 грн., для дошкільнят - безкоштовно.