Сьогодні, 10 липня, авіакомпанія YanAir переносить свій рейс до Батумі вже кілька разів, починаючи з 7:30 ранку. Пасажири почали втрачати терпіння.

Про це повідомили у спільноті "Київ Оперативний" у соцмережі Фейсбук.

Повідомляється, що рейс "Бориспіль-Батумі" повинен був вилетіти о 7:30, але авіакомпанія постійно переносить рейс. Телефони компанії поза зоною доступу.

Пасажирів цього рейсу настільки дістало очікування, що вони налаштовані вийти на злітну смугу і шукати "свій" літак.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"У Борисполі зараз досить жарко
Рейс # YE215 "Бориспіль-Батумі" переносили з 07:30 вже кілька разів.
Телефони компанії #YanAir спочатку мовчали, а тепер взагалі поза зоною доступу…
Ситуація дуже загострюється - пасажири налаштовані вийти на злітну смугу і самостійно пошукати свій літак.
Для заспокоєння громадян на "переговори" надіслали хлопців зі спецпідрозділу…",- йдеться в повідомленні.

"З ранку бачила, ще подумала: перенесення з ранку на вечір, а тепер взагалі не ясно. Співчуваю людям😤 😟 😞 🙁"," а в чому винен аеропорт?! Люди як завжди...телефонуйте компанії, у якої купили! Ми якось не полетіли з Нью-Йорка на МАУ...ніхто і не пробував нічого штормити, такий би штраф вштормілі за секунди!!"", "А що зміниться від того що вони вийдуть на злітну смугу🤣", " наші Дятли як завжди. Ви хоча б перевіряйте компанії авіаперевізників, коли купуєте гарячі тур. путівки.YanAir - власник російський "бізнесмен" Олексій Янчук, за яким кримінальний шлейф пов'язаний з ОАЕ. Авіафлот аж цілих 3 літаки.
Звичайний аферист на ринку авіаперевезень", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Під Києвом зійшов з рейок товарний потяг: затримують 13 пасажирських рейсів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці залишилися за бортом літака МАУ: пекельний годинник в аеропорту і ніякої компенсації

Також «Знай.иа " писав, що Майже дві сотні українців застрягли на батьківщині работорговців, в МЗС б'ють на сполох: "ми будемо чекати..."