8 липня біля Київської міської ради на Хрещатику відбулася акція ветеранів та інвалідів АТО. Ветеранські спілки виступили проти спроб рейдерського захоплення землі для будівництва центру через проплачених депутатів міськради.

Про це KV повідомив Володимир Махоркін ветеран АТО.

У виступах ветерани вимагали від київських депутатів не допустити голосування за перетворення сміттєзвалища навколо озера Вирлиця на заповідник, використовуючи псевдоекологів. Протестувальники вважають, що все це намагання певних осіб відібрати земельну ділянку в одного забудовника та передати іншому - "своєму" - для викачування бюджетних коштів.

Декілька таких "екоактивістів" спеціально прийшли на акцію і почали свідомо провокувати захисників України, ображаючи їх брехливою лайкою. Як підкреслили ветерани АТО та ООС, ці "екоактивісти" мали для себе чітку мету – зірвати акцію, але провокації цих проплачених провокаторів закінчились нічим – їм довелося піти геть, а центру реабілітації біля Вирлиці – бути!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще