За перипетіями навколо особистого життя шоумена і телеведучого Андрія Джеджули уважно стежить вся країна. Новоспечений Татусь часто розповідає в соцмережах, як доглядає за донькою, а також скаржиться на дружину.

Зовсім недавно дружина Джеджули Юлія Леус повідомила, що з'їхала з квартири чоловіка, звинувативши його в погрозах і домашньому насильстві. За її словами, він вимагав спростувати те, що вона публічно назвала його "чудовиськом" і "неадекватом".

У відповідь Джеджула оприлюднив цілий список, в якому по пунктах розібрав претензії дружини.

"Терпець урвався! Відповідь на всі випади в ЗМІ на мою адресу ... Я довго чекав цього моменту, у мене були пов'язані руки спочатку вагітністю, потім годуванням грудьми, телевізійними контрактами і тим, що я особа держканалу і мав певні зобов'язання, одне з яких – не встрявати в жовто-пресну метушню», - написав він, додавши, що через напади дружини йому довелося анулювати контракт.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він поскаржився, що дружина з головою загрузла в соцмережах і хайпує на скандалах з його участю.

"Дебіл, тварюка, Здохни тварюка - це її улюблене! Щоб тебе машина збила! Я знайду тата Аделичке! Вона тебе зненавидить! Урод Старий!",- додає він.

Крім того, він розповів, що дружина забирала у нього дитину, поки він займався хворим батьком, і звинувачувала його в поширенні ковіда (тести виявилися негативними). Джеджула додав, що займається всіма справами по господарству, покупками, готуванням їжі, навіть догляд за домашніми тваринами, а також основною роботою.

"Просто їй подобається будувати з себе жертву, і щоб кружляли навколо!",- резюмував шоумен.

У відповідь вона записала відео, в якому назвала Джеджулу 45-річним неадекватом, і передала Привіт всім, хто «штурмує» її сторінку з порожніх акаунтів.

"Хлопці, дуже не хотілося цього коментувати, у мене насправді не було навіть часу послухати цього неадеквата 45-річного, але це, звичайно, дуже смішно все, що ви мені пишете... А ще коментаторки ці, нещасливих людей. Це ж потрібно бути настільки нещасними, щоб створювати сторінки і писати про мене стільки всього. Стільки, що я сама про себе стільки не знала. Ну, спасибі! Значить, я і ду в правильному напрямку, хлопців!",- зазначає вона.

Нагадаємо, Джеджула розкрив прокляття мумій у гробницях фараонів: за 2 місяці загинули 20 людей

Як повідомляв " Знай.ІА", колишній Санти Дімопулос Андрій Джеджула показав батька і зізнався в потаємному: "Непростий характер"

Знай.ІА писав, Джеджула стусаном змусив українців піднятися з дивана заради сталевого Преса - "Жиробасы!"