У Києві сталася НП, невідомі закопали кілька новонароджених кошенят. Волонтери тепер намагаються їх врятувати.
Про це повідомляє dtp.kiev.ua.
Так, стало відомо, що в Києві на Борщагівці невідомі закопали п'ятьох новонароджених кошенят. На щастя їх швидко виявили небайдужі кияни і кинулися допомагати кошенятам.
Відзначимо, що в результаті цього вижили не всі кошенята. Один з них задихнувся, четверо ще живі і їх намагаються врятувати.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Їх направили до ветеринарної клініки "Рудий кіт", яка розташована на вулиці Березова 63. Всіх небайдужих просять допомогти фінансово в порятунку котиком.

"Нелюди закопали 5 новонароджених кошенят. Терміново потрібна допомога! Один задихнувся, четверо ще живі. Допоможіть врятувати", - сказано в повідомленні dtp.kiev.ua.

З усіх питань можна звернеться за номером: 0937713333 Влад Антонов.

Моно: 5375 4114 0013 9767
ПриватБанк: 5363 5423 0713 6821

Нагадаємо, що на Прикарпатті кабінет лікаря захопила Колонія кажанів

Як повідомляв портал "Знай.ua", власникам собак вимагають створити спеціальні майданчики для вигулу тварин: "доводиться знущатися...."

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також, "Знай.ua" писав, що дівчина пригріла у себе вдома справжню "кішку-обортня": холодний погляд і нова шерсть