У Києві з'явився незвичайний кондуктор-фокусник, який щодня дивує пасажирів автобуса.
Про це повідомляють "Джедаі".
Так, стало відомо, що кондуктор Вадим Римар щодня розважає пасажирів громадського транспорту. Він просто під час поїздки показує пасажирам фокуси та римує рядки. Ба більше, чоловік щоразу дивує пасажирів незвичними компостерами.

Фото:  "Джедаі"
Фото: "Джедаі"

49-річного кондуктора пасажири впізнають одразу, адже він уже отримав звання місцевої легенди. Кондуктором чоловік працює вісім років, а спочатку був провідником на залізниці, потім бригадиром, а після скорочення потрапив до КП "Київпастранс".
Вадим Римар зізнався, що з самого дитинства хотів бути ілюзіоністом, тому щоб втілити цю мрію, вирішив дивувати пасажирів фокусами.

Фото:  "Джедаі"
Фото: "Джедаі"

"Мені подобається, як люди дивуються. Якщо ти до людей із добром ставишся, то і вони до тебе так само", - каже кондуктор.

За такий креатив керівництво касира-фокусника не лає, навпаки, за свою колекцію компостерів з зірочками чи квітами він навіть отримав премію.

Фото:  "Джедаі"
Фото: "Джедаі"

Нагадаємо, що Українцям пропонують безкоштовний проїзд у транспорті в обмін на присідання

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові встановили "розумні світлофори" - тепер у громадського транспорту є переваги

Також, "Знай.uа" писав, що українку посеред білого дня збив іржавий трамвай, медики роблять все можливе: вийшла з маршрутки...