Багато людей люблять смачні ласощі з ягід і фруктів, тому шукають нові рецепти і пробують незвичайні комбінації продуктів. Спеціально для любителів солодкого на Telegram-каналі "Щоденник дачника" опублікували рецепт незвичайного десерту - вишні в желе.

Цей десерт дуже смачний і корисний, адже вишня багата на різні вітаміни. При цьому він легко готується і не вимагає важкодоступних продуктів.

Для приготування вишні в желе необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

  • Вишні - трилітрова банка.
  • Желатин - 70 грам.
  • Цукор - 1 кілограм.
  • Вода - 0,5 літра.

Вишня в желе, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Вишня в желе, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Вишня в желе, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1. Спершу вишні потрібно очистити від кісточок.

2. У воді потрібно розвести желатин і дати йому набрякнути.

3. Поки желатин набухає до вишні потрібно додати цукор і прокип'ятити її протягом 3-5 хвилин.

4. Воду з желатином потрібно нагріти, щоб він розчинився, але до кипіння не доводити.

5. Воду з желатином потрібно додати в киплячу вишню, вимкнути вогонь і розлити розчин по банках.

6. Банкам потрібно дати охолонути і поставити їх в холодильник, щоб желатин застиг.

Вишня в желе, зображення ілюстративне: telegram щоденник дачника
Вишня в желе, зображення ілюстративне: telegram щоденник дачника
Вишня в желе, зображення ілюстративне: telegram щоденник дачника

Нагадавши, панкейки з шоколадом за 15 хвилин: на цей рецепт вистачить і склянки борошна

Як повідомляв портал "Знай.uа", "хліб, цукор, вода": Євген Клопотенко наколотив квасу в спеку і дав рецепт

Також, "Знай.uа" писав, що рецепт желе з кока-коли - не відрізнити від оригінального смаку