Відомий український телеведучий Григорій Решетнік має досить широку аудиторію прихильників. За його життям в соціальній мережі Instagram стежать 500 тисяч осіб, тому він часто ділиться з ними цікавими моментами з життя чи новими фотографіями.

Цього разу телеведучий вирішив підняти настрій своїх підписникам та записав відео свого кулінарного блогу. При цьому Григорій Решетнік зазначив, що він взагалі не вміє готувати, але дав просту пораду, як вийти з цієї ситуації.

Григорій Решетнік, фото з instagram
Григорій Решетнік, фото з instagram

"Доброго ранку, я Григорій Решетнік і ми розпочинаємо мій кулінарний блог. Отже, я навчу вас готувати, я людина, яка не вміє готувати навчу вас робити це. Берете телефон і замовляєте все з ресторану. Всім класного дня", - зазначив Григорій Решетнік.

Користувачам мережі припав до душі кулінарний блог від Григорія Решетніка і вони прийнялися залишати свої коментарі під відео.

"Супер блог😍😍😍", "Це все 🤣🔥🌍", "Я також так вмію", "Робимо також", "Ідеальний кулінарний блог 🔥👏😂 Ти - Бог кулінарії 🤘😄😍", "клас! Гришик, який ти красотун ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Григорій Решетник надихнувся перед ефірами з Огнєвіч: "Час любові"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Холостяка" Григорій Решетник згадав сумне минуле: "Буду кабелю тягати"

Також Знай.ua писав, чоловікам на замітку: "Холостячка" Злата Огнєвіч розсекретила, як домогтися її любові