В українській столиці стався новий дуже дивний випадок. Так, пасажири муніципального автобуса № 79 зняли на відео, як проїжджою частиною розгулював абсолютно голий дорослий чоловік. Інцидент стався в районі Троєщина.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Київ зараз".

Інцидент на Троєщині, скріншот: YouTube
Інцидент на Троєщині, скріншот: YouTube

"Дорогою гуляє голий чоловік. Все нормально, просто спекотно. Пасажири 79-го автобуса зняли на відео, як посеред дороги йде голий чоловік. Чи повідомив хтось про це поліції - невідомо. Відео: Троєщина.", - повідомляють автори публікації.

Інцидент на Троєщині, скріншот: YouTube
Інцидент на Троєщині, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Відомо, що пасажири автобуса зняли на камеру телефону те, що міг бачити першим водій автобуса через лобове скло. На дорогу вийшов невідомий чоловік у костюмі Адама, на ньому повністю був відсутній одяг. Автори публікації пожартували, що на вулиці було просто спекотно.

Також невідомо, чому і навіщо чоловік вийшов у такому вигляді на проїжджу частину і неясно, чи була реакція поліцейських на такі дії. Зазначимо, що відео триває всього кілька секунд і чоловіка пасажири помітили здалеку. Не виключено, що перед зйомкою пасажир, а можливо, і кондуктор автобуса заздалегідь приготувалися, проїжджаючи по цьому маршруту вже не вперше.

Раніше повідомляли, 26-річний українець вдарив водія маршрутки так, що той опинився в реанімації: "Помстився за маму...".

Як повідомляв Знай.uа, після таких покупок-тільки в душ: магазин модного одягу налякав українців примірювальними з брудом.

Знай.uа писав, у Києві чоловік на інвалідному візку "зцілився" заради бійки: "Зарядив Мунтян?".