На сторінці в соціальній мережі Instagram популярного українського теле і радіоведучого Анатолія Анатоліча з'явилося нове повідомлення.

На цей раз ведучий вирішив поділитися своїми думками з приводу того, що це таке – бути батьком двох дочок.

"Мене вчора на інтерв'ю запитали про те, які складнощі в тому, щоб бути батьком дочок. Складність в тому, що я до кінця не розумію, як можна так любити не себе. Хоча відчуття продовження тебе в людях неймовірно гостре. І інстинкти (але я б сказав Любов) перемагають", – розповів Анатолій, публікуючи фото своїх дочок - Лоли і Аліси.

Він додав, що його діти – найцінніше, що у нього є в житті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Лола і Аліса - найцінніше найціннішого на землі. Нехай тільки для мене і для їх мами, але цього вже більш ніж достатньо, щоб це було безмірно багато», - підписав фото телеведучий і шоумен.

У коментарях читачі сторінки повністю погоджуються з ведучим.

"Думаю, що батьківська любов - це найбільша і найсильніша любов, яка існує взагалі", "У Вас чудові дівчатка!", "Любов батька для дівчаток - це впевненість в собі надалі, почуття захищеності надалі, це найцінніше, цінніше матеріальних благ", - коментують пост фанати актора.

"Татусеві дочки! Так схожі на вас, що це просто вау!", - захоплюються Передплатники.

Нагадаємо, ніжна Лілія Ребрик здивувала новими талантами, чоловік в захваті. Знаменитість поділилася справами, які встигла зробити за день і похвалилася своєю розтяжкою.

Як повідомляв "Знай.uа", Анатолій Анатоліч та Лілія Ребрик у День захисту дітей допомогли маленьким українцям"попрацювати дорослими"

"Знай.uа" писав, Лілія Ребрик влаштувала "розбір польотів" через сказ у травні: "Ювілей"