У Пакистані був виявлений чоловік, який схожий на Дональда Трампа. Дивовижну схожість відзначили користувачі.

Двійника колишнього американського президента знайшли на вулиці Сахівала. Він продавав там морозиво і співав пісні.

Відеозапис з'явився на Youtube. Торговець співає про різні смаки та інгредієнти свого товару на урду. Герой ролика одягнений у традиційний пакистанський костюм. Голос чоловіка і манера мови відрізняється, але його рухи схожі на поведінку Трампа.

Відео іронічно назвали"Трамп починав новий бізнес з продажу морозива". У відео безліч коментарів, велика частина з яких як не дивно російською мовою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Трамп збожеволів, поміняв імідж і поїхав до Пакистану продавати морозиво"; "ось так був зароблений перший долар"; "Трамп в Пакистані починає свою передвиборчу компанію", - повідомляють вони.

Відзначимо, що двійники знаменитостей - відносно часте явище і вони можуть бути знайдені в найнесподіванішій точки земної кулі. Нещодавно у Меган Маркл з'явився двійник. Це іспанський політик, який балотується в мери, з'явилася в білому вбранні, який дуже нагадує те, що одягала Меган після народження сина.

Кандидатку в мери Мадрида звуть Бегона Віллачіс (Begona Villacis), їй 40 років.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- "Маска де?" На Дніпропетровщині охоронець АТБ побив покупця, який зайшов у торговий зал без маски.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Дніпровський супермаркет оскандалився "золотими" котлетами: "для олігархів?"

Також "Знай.uа" писав, що Запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску: "ти хворий?"