Марія Єфросиніна нещодавно відсвяткувала свій День народження в Мексиці. Незважаючи на те, що їй виповнилося 42 роки, вона виглядає дуже молодою і стрункою. Телеведуча розповіла, які обставини ледь не зірвали її святкову поїздку до Мексики, і інтервью вагітній колезі Катерині Осадчій.

«У нас не було нагоди тебе привітати. Цього року ти святкувала в Мексиці, хоча був шанс туди не потрапити», - поцікавилася Осадча.

«Це правда. За дві години до нашого вильоту, до нашого рейсу Тимур виявив, що в нього просрочений паспорт. В нас є такий ритуал – ми вже спакували валізи, присіли… Тимур любить посидіти на доріжку, обкластися дітьми… А я завжди кажу останню фразу – паспорти перевірив? І от я кажу цю фразу, вони з мене завжди жартують, ржуть наді мною. І він відкриває паспорт, а в нього він три дні як просрочений», - розповіла Єфросиніна.

Вона додала, що на її крики і ридання збіглися навіть сусіди.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«Ви що, її ріжете?!», - прибігали на крики ті, хто живе поруч.

Врешті-решт паспорт вдалося поновити впродовж трьох днів.

«Як можна взагалі це пропустити? Коли купуєш і дані даєш тур-агентам - це одразу перевіряється. Маразм якійсь», - дивуються українці в коментарях.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з дочкою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова завела кіз і похвалилася домашнім маслом: з "королеви ночі" – у фермерки.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Винник зізнався, чому не говорить про особисте:"першою розповіла Полякова".