Українська актриса-гумористка Тетяна Песик, яка отримала популярність завдяки участі у Лізі сміху з командою "VIP Тернопіль", а згодом участі у скетчі "Країна У" має чимало прихильників. Саме тому учасниця "Жіночого кварталу" досить часто ділиться з ними в Instagram новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Тетяна Песик опублікувала нову світлину та розповіла, як стати впевненою в собі. Зірка переконана, що для цього варто просто дотримуватися простих правил.

Тетяна Песик, фото з instagram
Тетяна Песик, фото з instagram

"4 способи як стати впевненим в собі: візуалізуйте себе таким, яким би хотіли бути; кожен день робіть те, що вас лякає; знайте і пам’ятайте що всім пофіг на вас; знайте і пам’ятайте що всім пофіг на вас", - зазначила Тетяна Песик.

Також Тетяна Песик опублікувала нове фото, яке вже встигло сподобатися сотням українців. На ньому вона позує закривши очі та мило посміхаючись. Для фотосесії, гумористка обрала чорну сукню, яка вдало підкреслила її фігуру.

Раніше ми повідомляли, зірка "жіночого кварталу" Песик розсунула ноги.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Кварталу 95" Тетяна Песик затиснула подругу в гарячих обіймах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що подружка Кравець з кварталу навчила українок збуджувати чоловіків, не знімаючи одягу.