Телеканал "Україна" готує для українців новий грандіозних вокальний проєкт. Переможець цього шоу отримає пів мільйона гривень.

Про це повідомляє телеканал "Україна".

Незабаром українцям презентують новий вокальний проєкт "Співають всі", його створять за популярним в усьому світі форматом All Together Now компанії Banijay Rights. Учасникам шоу доведеться вразити своїм співочим талантом унікальне журі, а переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі 500 000 гривень.

Учасникам шоу треба буде завоювати прихильність 100 музичних експертів. Саме така кількість артистів оцінюватиме виступи конкурсантів і це, безумовно, наймасштабніше журі, яке коли-небудь вирішувало долю учасників талант-шоу. Під час виступу члени журі віддають свої голоси, встаючи та підспівуючи конкурсанту. Чим більшу кількість журі конкурсант здивує, то більше шансів пройти до фіналу і позмагатися за головний приз – пів мільйона гривень.

"Переможець шоу зможе розпорядитися призовими грошима на свій розсуд. Хтось вважатиме за потрібне вкластись у музичний репертуар, а хтось купить собі квартиру. Правила шоу не обмежують володаря призу. Тому чекаємо унікальних вокалістів на кастингах. Це той випадок, коли є за що боротися!" – коментує директор Департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолій Сябро.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Володимир Остапчук, скріншот: Youtube
Володимир Остапчук, скріншот: Youtube

У сотню музичних експертів шоу увійдуть українські артисти, які мають багатий досвід виступів на сцені. А очолить унікальне журі легенда українського шоу-бізнесу, ім’я якої канал "Україна" оголосить зовсім скоро. Ведучим грандіозного шоу "Співають всі" стане популярний шоумен, зірка гіпершоу "МАСКА" Володимир Остапчук.

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук з кільцем з'явився на" Холостяку": "продовжу стосунки з тією, хто..." Володимир Остапчук опублікував кумедний Відеоролик-нарізку кадрів з проекту" Хлолостяк " за участю учасниць шоу.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Голий і Мокрий Володимир Остапчук розкрив свій головний страх: "Моя дружина відьма" Володимир Остапчук, який нещодавно одружився на Христині Гірник, нещодавно зізнався у своєму головному страху.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Остапчук навчився літати в одному халаті з пляшкою: "спробуйте, сподобається...".