Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа буквально приголомшили аудиторію несподіваною новиною - виявляється, подружжя зовсім скоро вперше стане батьками.

Так, артистка вирішила більше не приховувати "вагітний" животик, знявшись в досить пікантній фотосесії.

Зірка приміряла міні-сукню з анімалістичним принтом і вирізом на животі, зібравши довге рожеве волосся наверх, доповнивши вбрання золотими сережками-кільцями. Виконавиця видала, що ніколи не відчувала себе більш жіночною і сильною, а також зовсім не комплексує з приводу нинішніх параметрів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вагітність- це сексуально?🔥

Дуже хочу підняти цю тему,бо мало хто в принципі наважується говорити про це вголос…

Я зараз не про секс під час вагітності- тут більше підійшов би заголовок: міф чи реальність🤣

Я про відчуття та прийняття себе…
Про те,що коли стають на шлях материнства,забувають про себе, закриваються, а ще гірше- соціум вішає клеймо «Ти ж Мать»!🤬

Вважаю,що жінка при надії,або ж яка щойно народила дитя- це супер хот!Знаєте чому?

Тому що я собі подобаюсь такою,в габаритах 100-100-100🙈Тому що кожна нова розтяжка,родимка чи зайвий кг- це ще один привід подивитись на себе заново і полюбити….

Я ніколи не відчувала себе настільки жіночною та сильною водночас! Я на своєму місці більше ніж коли-небудь!

Ми даємо життя ,даємо початок нового!Воу,в мене мурашки й досі по шкірі ,коли усвідомлюю,що зі мною відбувається прямо зараз і наскільки це круто!І скажіть нам після цього,шо ми чогось не можемо,що ми не персонажі DC із приставкою «Super»?!✊"

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв " Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя