У четвер, 27 травня, в центрі Києва з будівлі вилетіло віконне скло і звалилося просто на багатолюдний тротуар.

Відео, зроблене одним з очевидців, публікує Telegram-канал "LOS SOLOMAS. КИЇВ".

"Жесть. Тільки що з будівлі на Хрещатику прямо на тротуар випало скло. Нащастя осколками нікого не вбило",- йдеться в публікації.

Тим часом з Одеси прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в одному з житлових будинків вантажний ліфт вийшов з ладу і зірвався вниз. На щастя, спрацював захисний механізм. Ті, хто знаходився всередині, отримали травми і сильне емоційне потрясіння.

Варто нагадати нашим читачам, що в Івано-Франківську в шахті ліфта на незавершеному будівництві знайшли тіла чоловіків. У понеділок, 17 травня, близько 4 години 30 хвилин до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. За його інформацією по вулиці Чорновола в ліфтовій шахті виявлено тіло людини.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомляли, в Одесі ліфт з людьми зірвався в шахту: 8 людей могли втратити життя з самого ранку.

Як повідомляв Знай.uа, у Тернополі сторож садочка проткнув ножем виховательку і вийшов сухим з води: "Хворий".

Знай.uа писав, закривавлену харків'янку знайшли в ліфті, пережила жахливе: "Перерізав вени і зірвав все золото".