У неділю, 23 травня, в українській столиці відбувся марш ЛГБТ-спільноти KyivPride. Крім безпосередстсвенних учасників, які підтримують сексуальні меншини або самі є їх представниками, під час маршу були присутні і люди, які активно виступали проти.

Один з таких "консерваторів" спробував перешкодити процесії, озброївшись хрестом. Чоловіка скрутили двоє поліцейських, від яких "бунтар" спробував втекти. Відео, зроблене очевидцем, опублікували в Telegram-каналі "Регіоналіті".

"У Києві противник ЛГБТ параду захищався від поліції хрестом", - йдеться в публікації.

Нещодавно працівнику посольства Нідерландів Зоряну Кісь і його партнеру Тимуру Левчуку сусід погрожував з ножем, стоячи під дверима їхньої квартири. Причиною такого вчинку сусіда стало те, що вони ЛГБТ-пара.

Нагадаємо, "Пацанку" після різанини в будинку шукає поліція: удари ножем у спину. У дівчини порізи і травми на руках

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікарня з десятками пацієнтів всередині потрапила під обстріл: "Відкрили вогонь з гранатометів". У лікарні перебувало 45 пацієнтів

Також "Знай.ua" писав, у Києві синій онук ексміністра влаштував жахливу ДТП, загинула юна дівчина – "Тебе, п*дла, відмажуть!". Аварія сталася вночі на бульварі Лесі Українки.