У Києві нещодавно відремонтована Набережна вже встигла "втомитися". Про це розповіли в співтоваристві «Київ без цензури» в соціальній мережі «Телеграм».

Як повідомляється, перила набережної погано тримаються і в будь-який момент можуть обвалитися на голови людей, що знаходяться внизу.

"Від творців пішохідного мосту... Тепер-Набережна! Скоро, скоро вся ця х*рня розвалиться, к х*ям. Ставив досліди", - розповів автор відео під ніком"Tony".
На опублікованих кадрах автор відео однією рукою розгойдує гранітні перила, які на перший погляд виглядають дуже стійкими і міцними. Створюється враження, що підрядник, який проводив ремонт набережної, навіть не спромігся закріпити конструкцію.

Потім автор відео розгойдує перила одним пальцем, і показує чоловіка з коляскою, що знаходиться якраз під небезпечною конструкцією.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

Нагадаємо, раніше У Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари". Представники нової елітної забудови облаштували місця для машин своїх клієнтів прямо посеред газону і тротуару.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також " Знай.ua " писав, що Харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг