Зірки українського шоубізнесу, театру та кіно підтримали благодійний марафон, мета якого – врятувати життя і здоров’я маленької дівчинки. Про це повідомили організатори забігу.

Серед тих, хто приєднався до ініціативи - Святослав Вакарчук, Марічка Падалко, Женя Галич, Ірма Вітовська та безліч інших знаменитостей.

Ціль одиночних забігів # БіжуЗарадиАліси – назбирати 67,5 мільйонів гривень на лікування маленької дівчинки, шестимісячної Аліси Шевчик, яка живе у Кривому Розі.

Шляхетна мета зблизила представників українського шоу-бізнесу в бажанні допомогти. На своїх сторінках у соцмережах вони розміщують фото й відео зі своїх пробіжок з хештегом #RunForAlice #БіжуЗарадиАліси. Зірки закликають друзів та фанатів приєднатися до флешмобу, також вийшовши на пробіжку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У Аліси діагностували рідкісну генетичну хворобу — спінальну м'язову атрофію першого типу СМА1. Це захворювання вражає м'язи всього тіла, не залишаючи дитині шансів прожити довше, ніж два-три роки.

Для того, щоб врятувати життя і здоров’я дитини, потрібен дорогий препарат – один укол якого коштує мільйони доларів. Єдина надія Аліси на нормальне життя – це небайдужість українців.

Чим швидше Аліса отримає укол — тим більші її шанси на одужання. В Україні, крім Аліси, ще понад дві сотні дітей з таким діагнозом.

«Мама Аліси — фельдшер швидкої допомоги у Кривому розі. Тато — співробітник ДСНС, сапер групи піротехнічних робіт, учасник АТО, брав участь у гуманітарному розмінуванні Лисичанська і Слов'янська. Батьки Аліси все життя рятують людей. Тепер порятунку потребує їхня донька. Зараз кожен має шанс відплатити їм своєю вдячністю й допомогти врятувати їх Алісу. Тільки задумайтеся: якщо 1 млн осіб переведе всього по 67,5 грн — життя дитини буде врятоване», - говорить акторка театру та кіно Ірма Вітовська.

Щоб стати учасником пробігу, потрібно вийти на пробіжку і зробити селфі, або зняти відео. Опублікувати матеріал у соцмережі з хештегом #RunForAlice або #БіжуЗарадиАліси.

Перевести на рахунок батьків Аліси будь-яку доступну суму і передати естафету порятунку ще п’ятьом людям, щоб марафон продовжувався.

Нагадаємо, лікар зізналася, чим недобропорядні колеги залякують пацієнтів: "Частіше знімаю, ніж ставлю"

Як повідомляв "Знай.ua", доктор Білокінь перерахувала головні міфи про контрацептиви: "Все це неправда"

Знай.ua писав, гинекологиня розповіла, як "відстрочити" настання клімаксу: "Може здатися маячним"