До Києва в найближчі години наблизиться потужний грозовий фронт. Відповідне попередження опублікували на сторінці МВС України у соціальній мережі Facebook.

«Увага! Попередження про небезпечні метеорологічні явища. У найближчі три години з утриманням до кінця доби 19 травня в Україні, крім західних областей, грози», - повідомили у МВС.

Там також додали, що погіршення погоди очікується в Києві та області вже найближчим часом, тобто в найближчі три години.

«У Києві та Київській області у найближчі три години - грози з утриманням до кінця доби», - уточнили у відомстві, посилаючись на прогноз погоди від Укргідрометцентру.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Рятувальники також нагадують, що під час грози краще уникати перебування на відкритій місцевості – знайдіть собі сховок у найближчому будинку чи під’їзді.

Не треба ховатися під деревом – в нього може влучити блискавка, а пориви вітру можуть зламати його.

гроза , скрін з відео
гроза , скрін з відео

Бережіться балконів, відкритих вікон, бігбордів на вулицях міста – вони також потенційно небезпечні.

Нагадаємо, що смертоносний ураган залишив тисячі українців без даху над головою: "будемо жити в руїнах"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "смерч" посеред буднів Нагірного Карабаху: Старий вирішив оглянути снаряд

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті насувається потужний шторм, запанікували навіть синоптики: "затопить"