У Києві клумбу засипали фонтан землею, щоб перетворити його на клумбу. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент трапився на проспекті Маяковського, 46.

«Стояв собі перед будинком фонтан. Завжди працював, все було добре. Сьогодні його вирішили засипати землею. Автору комунальники сказали, що начальник їм наказав зробити тут клумбу», - написали в спільноті.

У коментарях люди припускають, що комунальники вирішили так вчинити через брак коштів на обслуговування фонтану.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Насос. Станція управління насосом. Фільтри. Обслуговування. Вода на підпитку, електроенергія. І за все це хтось повинен платити. Ось і стояв фонтан порожнім останні N років. Клумба, справді, не найгірший варіант», «Мабуть, дорого обслуговувати фонтан. Щоб не простоював, зроблять клумби. Можливо, не найгірший варіант», - пишуть у коментарях до посту мешканці міста.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

«Вирішили діяти на випередження. А то все-одно гівнюки в фонтан якогось шампуню чи миючого наллють», - припускають містяни.

«Ніколи не бачила, щоб цей фонтан працював», - сумніваються в щирості автора посту деякі коментатори.

Нагадаємо, що харківські студенти "плавають" в гуртожитку після дощу: мокра стеля і конспекти в калюжах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові з під землі забив потужний "гейзер": "новий фонтан від Садового?".

Також Знай.uа писав, що місто під Києвом пішов під воду через відлигу, люди втрачають терпіння: "Кораблики можна пускати".