Популярний український співак та співочий ректор Михайло Поплавський показав, як рекомендує снідати, щоб почуватися бадьоро та енергійно впродовж всього дня.

Відповідне відео він розмістив на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Ситний сніданок за 10 хвилин. Для початку змішуємо три інгредієнти: одну склянку борошна, п’ять яєць, одну склянку молока. Далі нарізаємо два помідори, зелену цибулю та висипаємо в отриману масу. Додаємо сіль. Виливаємо на сковорідку та смажимо до готовності на середньому вогні. Перевертаємо і додаємо 100 грам тертого сиру», - розповів виконавець легендарної «Кропиви» підписникам сторінки.

«Шість інгредієнтів, 10 хвилин часу і ви в повній енергії з самого ранку!», - пообіцяв він.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Дякую за смачний рецепт», «Дуже хороший сніданок», «Швидко і дуже смачно», «Дуже подобається така рубрика», - дякують «юному орлу» української естради його палкі шанувальники.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк одягла коротенькі шортики і привернула увагу Андрія Беднякова: "Сексі-крихітка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль перетворилася на Амазонку з пишним декольте: "Крихітка-цукерка"

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських розповіла про найбільший страх: "Після невдалого падіння"