На столичній Оболоні може з'явитися новий мікрорайон, який складатиметься з 19 житлових будинків у 26 поверхів кожен. Відповідне питання Київрада розгляне у четвер, 13 травня.

Забудувати планують вулиці Михайла Майорова, Юрія Кондратюка та західну частину лісу. Про це розповів позафракційний депутат Київради Костянтин Богатов, передавати "Економічна правда".

"Офіційний інвестор цього ДПТ-ТОВ "Датоліт", компанія, афілійована з відомим київським забудовником-ТОВ "СТОЛИЦЯ груп" і його багаторічним керівником Владиславою Молчановою", - розповів депутат.

22 Квітня це ДПТ вже обговорювалося на сесії Київради, але тоді депутати його не підтримали. Згідно з регламентом Київради, повторний розгляд питання-Це останній шанс на його прийняття на цій сесії.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Місце планованої забудови сьогодні називається "поля зрошення". Раніше тут були теплиці та господарські будівлі ДП "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця", якому і зараз ця земля (дві ділянки площею 32 га) належить на праві постійного користування.Зараз на землях агрокомбінату неможливо побудувати житлові будинки, оскільки вони призначені для ведення сільського господарства, а ст. 24 Закону «Про регулювання містобудівної діяльності» забороняє змінювати цільове призначення земельної ділянки, якщо це не відповідає детальному плану території", - додав Костянтин Богатов.

Раніше повідомляли, відставка міністра Максима Степанова: у Раді озвучили чіткі терміни.

Як повідомляв Знай.uа, Covid-паспорти та обмеження для нещеплених - нардепи розповіли чого чекати українцям.

Знай.uа писав, фізрозчин замість Pfizer отримали 140 осіб: помилку визнали в центрі вакцинації.