Відомий український телеведучий та актор Юрій Горбунов зворушливо привітав свою вагітну дружину Катерину Осадчу з Днем матері, яке відзначали 9 травня.
Відповідне привітання для своєї коханої Горбунов залишив на сторінці в Instagram.
Так, Юрій Горбунов разом зі своїм синочком Іваном привітав Катерину Осадчу з Днем матері. Телеведучий відзначив, що Осадча є найкращою матусею у світі, і вони разом з синочком з нетерпінням чекають на поповнення в родині.

Катерина Осадча з сином, фото з instagram
Катерина Осадча з сином, фото з instagram

"Нашу найкращу у світі матусю ми з Івасиком вітаємо з Днем Матері!! Ти чудова! Ми тебе любимо! І чекаємо на поповнення нашої родини!", - зазначив Горбунов.

Катерина Осадча з сином, фото з instagram
Катерина Осадча з сином, фото з instagram

Також Юрій Горубнов опублікував спільне фото Катерини Осадчої та її синочка Івана. Вони позують на яхті на фоні прекрасних краєвидів. Синочок мило цілує свою маму, ледь обіймаючи її.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в мережі спливли весільні фото Каті Осадчої: кому телеведуча сказала "так" до Горбунова

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Катя Осадча підкорює нескінченними ніжками в шортах: "Заворожувати"

Знай.ua писав, вагітна Осадча перетворилася на вікінга на гігантському "дракарі": "Тепер я точно знаю..."

Також додамо, що Юрій Горбунов показав сонячний кадр з відпустки з дружиною.