Популярна українська співачка та дружина фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополі – Alyosha, привітала свою найдорожчу людину зі святом.

Відповідне фото вона опублікувала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Мама — моя найкраща подруга. Між нами є те важливе, що так необхідно кожній маленькій і дорослій дівчинці, це — довіра. У дітей дуже багато секретів, і деякі з них можуть вплинути на їхнє подальше життя", - написала співачка.

Вона також наголосила на важливості довіри в родині.

"Дитина повинна ділитись з батьками, а для цього батьки повинні вірити своїм дітям. Адже так важливо в формуванні та сприйнятті світу і людей довіряти одне одному. Звісно, діти фантазують. Але серед фантазій може бути і та важлива правда, що розбиває їх маленькі серця», - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Співачка подякувала своїй матері за чуйність та уважне ставлення.

«Дякую тобі, моя люба, що ти завжди на моєму боці і завжди поруч. Ти в мене найкраща! А тепер і я мама, і вже мене вітають з цим святом. День матері 9 травня. З прийдешнім святом всіх мам», - підписала вона фото.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання.

Раніше Знай писав, що багатодітна Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину: "З’явилися нові…"