На особистій сторінці в соцмережі Instagram відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася із фанатами новою світлиною та гарним настроєм.

На опублікованому знімку вона з подружками насолоджується теплим весняним вечором у Батумі.

«Досконалий вечір», - похвалилася телеведуча.

На фото усміхнена Соломія в сонцезахисних окулярах, панамці та із великою полуницею в лівій руці. Правою вона знімає селфі з подружками. Позаду телеведучої – море та три супутниці, із якими вона вирушила в подорож Грузією. Дівчата також їдять полуницю на камеру.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Полунички!!!», «Ви дуже класні. Немає більшої радості, як бути разом. Щиро радію за вас у своєму серці», «У такій панамі звичайно все круто!», - прокоментували знімок фанати Соломії.

«А ви заміжня?», - навіть цікавляться у неї. До слова, зовсім нещодавно Соломія розлучилася із чоловіком.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"