На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лідія Таран з’явився новий допис.

На опублікованих фото вона куштує сама та пригощає інших личинками комах. Зокрема, хрусткі черв’ячки дісталися колезі Лідії – Костянтину Грубичу.

«Гості в студії різні бувають... моїх сьогодні довелося з’їсти. Власне, вже скоро хробаків споживатиме вся Європа, їх визнали корисними і придатними до цього! Так що чекаємо на прилавках магазинів», - анонсувала телеведуча.

«Ці мої смажені були... ну як чіпси підгорілі трохи. Але якщо нафарширувати ними вареники чи зробити затірку до борщу... а Ви б їли? У якому вигляді?», - підписала вона знімок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях колега Марічка Падалко не стримує свого здивування з цього приводу.

«Ти це їла?!», - запитала вона.

«Ага, нічо так, але лапки трохи на зубах хрустіли потім», - зізналася Таран.

«Я такі в Таїланді їв. Хрусткі, як вугілля...», «Було дуже огидно дивитися на це», «У Черкасах були. Не зацінили. Вже не продають», - коментують побачене глядачі передачі.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"