На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Соломії Вітвіцької, яка нещодавно розлучилася із чоловіком, з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона на відпочинку в Грузії зі своїми подругами. Вони їдуть в авто із відкидним верхом та співають пісню гурту Тhe Нardkiss «Кобра».

«Батумі - місто контрастів. Красива набережна та сучасні бізнес-центри, а поруч старенькі панельки з розвішаною білизною на балконах. І все це дуже колоритно та неймовірно атмосферно. А ще тут дуже гостинні, смачна кухня і дуже багато сонця. А сьогодні ще й на вулицях міста звучала «Кобра»», - підписала вона знімок.

У коментарях підписники захоплюються легкістю, з якою дівчата радіють життю на відпочинку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Класні», «І Грузія супер», «І пісня супер!», - додають фанати.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"