У Києві біля одного з під'їздів житлового будинку раптово утворилася яма. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Зараз» в соціальній мережі «Телеграм».

Як зазначається, небезпечний провал утворився біля багатоповерхівки, розташованої на вулиці Гната Юри, 3.

"Будьте обережнішими на вулиці Гната Юри, 3. Тут невелика така ямка в сходах утворилася", - написали автори повідомлення.

Судячи з опублікованого знімка, від старості провалилася бетонна плита, що утворює ступені, що ведуть до під'їзду.

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Яма несе загрозу не тільки людям, які можуть покалічитися, провалившись в неї ногою в темний час доби, але і тваринам, які можуть в ній застрягти. Крім того, отримати травму на аварійних сходинках ризикують маленькі діти.

Нагадавши, смартфон вибухнув прямо в кишені куртки, чоловік терміново госпіталізований. Смартфон вибухнув, коли чоловік спробував дістати його з куртки.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Франківський ринок загорівся в лічені хвилини, пожежники вибивалися з сил - "Тисячі штучних букетів". Рятувальники розповіли, як перемогли вогонь.

Також " Знай.ua " писав, у Києві автобус з пасажирами згорів на роботі. Рятувальники погасили палаючий автобус.