Відома українська співачка Антоніна Матвієнко показала, як із усією родиною саджає картоплю. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

На відео, розміщеному в сторіз, співачка з лопатою загортає картоплю в землю. Поруч із нею сидить їхня із Арсеном Мірзояном донечка Ніна.

«Вперше з Ніною саджаємо картоплю. Тато, глянь!», - Підписала відповідні кадри співачка.

Варто зазначити, що погода не надто сприяє вправам на вулиці – заважає холоднющий вітер. Однак сонечко і лопати в руках не дають зоряній родині замерзнути.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

До того ж, город у Матвієнко досить великий – роботи на ньому вистачить всім і надовго.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав скільки змушений намотувати кілометрів щоранку: "Краще пішки"

Як повідомляв "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян тремтіти: "Як погодка?"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, чим годує Арсена Мірзояна теща: за вуха не відірвати. На одному з кадрів можна побачити кавардак, який влаштували діти в кімнаті – маленькі хулігани розкидали іграшки.