Тиждень перед Великоднем завжди мав особливе ритуальне значення для українців. Кожного дня рекомендувалося дотримуватися особливих обрядів.

Наприклад, вірили, що у Чистий Четвер можна вимити бруд не лише з хати, але й з душі та долі. Щоб привернути до себе щастя та удачу, використовували особливі замовляння.

Цього року Чистий четвер припадає на 29 квітня. Охочі спробувати на собі силу народної магії можуть скористатися замовляннями, які прийшли до нас від предків.

На дзеркало

Такий магічно потужний предмет, як дзеркало, завжди пов’язували із чистотою та потойбіччям. Щоб зустріти судженого, радили у Чистий четвер придбати маленьке дзеркальце, проте не брати у продавця решти за нього. Знайти два дерева, що ростуть поруч, і, стоячи між ними та дивлячись у люстерко, сказати: "Як весь світ у люстерко дивиться, на своє відображення милується, так би на мене хлопці задивлялися, зі мною милувалися і цілувалися".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На рушник

Викупавшись на Чистий четвер, обтертися рушником і пізніше віддати його бідним у якості милостині разом із паскою та писанками. Вірили, що після цього до дівчини почнуть засилати сватів.

На успіх і щастя

Тим, у кого напередодні свят почалася «чорна смуга» у житті, варто придивитися до замовляння на святу воду. Вимивши все вдома, влийте до ємності трохи святої води і прочитайте замовляння: "Вмивається у Чистий четвер вся матір-земля, чистою стане у Чистий четвер і душа моя. Нехай привернуться до мене щастя та вдача нині, повсякчас, і на віки віків. Амінь".

Нагадаємо, раніше Одіозна Ніцой жорстко пройшлася по "закоханим" Кароль і Балану - "Вам замордовані не сняться?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Одіозна Ніцой перезбудилась через українську школу по-новому.

Також Знай.ua писав, що скандальна Ніцой зізналася у зраді солов'їної: "мріяла бути російськомовною".