Він залишався на посаді навіть попри відкрите кримінальне провадження, згідно з яким Осипову інкримінують розкрадання 8 млн грн державних коштів, призначених на ремонт доріг.

У зв'язку з існуючими кримінальними справами Осипов неодноразово ставав об'єктом акцій протесту, ініційованих в більшості випадків Національним Корпусом.

"Нацкорпус" вийшов на мітинг під КМДА
"Нацкорпус" вийшов на мітинг під КМДА

"Осипова призначили на посаду у лютому 2020 року. А звільнили вчора. Після того, як на цю справу звернув увагу Нацкорпус. Якщо влада не бачить у себе під носом корупціонерів, то ми допоможемо їх побачити. Сьогодні модно говорити, що війна з корупцією – це другий фронт в нашій країні. Отже, ми будемо воювати на обох", - написав лідер Нацкорпусу Андрій Білецький у своєму telegram-каналі.

Як повідомлялося раніше, Валентин Осипов працював заступником директора КП "Київавтодор", а з 5 лютого 2020 року обіймав посаду очільника Департаменту транспортної інфраструктури.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще