У Києві заборонять проводити ярмарки через погіршення ситуації з коронавірусом. Заборона діятиме з 1 по 12 квітня включно.

Як повідомляє пресслужба мерії, про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

"На жаль, ситуація з поширенням COVID - 19 в столиці - складна. Епідеміологічна картина погіршується, Київ залишається в"червоній зоні". Щоб знизити ризик зараження киян, місто прийняло рішення скасувати продуктові ярмарки в період з 1 по 12 квітня. Дякуємо киянам за розуміння ", - прокоментував Олексій Кулеба.

Зазначимо, на засіданні Кабміну прийняли рішення про продовження карантину в Україні до 30 Квітня. З 24 лютого також країна повертається до адаптивного варіанту карантину з поділом на 4 зони.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Інтерактивну карту і дані про поширення коронавірусу в світі і країні кожен українець зможе простежити на сайті MY.UA

Раніше ми повідомляли, Зеленський ініціював нові карантинні виплати, скільки отримають українці.

Як повідомляв "Знай.uа", "паспорт вакцинації" вже офіційно представили, який вигляд матиме документ.

Також "Знай.uа" писав, що Степанов розповів, як "британський" штам ковіда захопив Україну.