Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує шанувальників новими знімками в Instagram, де за її життям слідкуватимуть понад 3,5 мільйонів підписників.

Зараз красуня поділилася соковитими кадрами зі своєї відпустки, який вона проводить в Єгипті у фешенебельному готелі Готелі Rixos Premium Magawish Suites & Villas.

Так, телеведуча приміряла на собі купальник кольору фуксії і чорний шовковий халатик з китайськими драконами.

"@rixospremiummagawish прекрасне місце для медового місяця, особливо після того як мені зробили пропозицію вийти заміж на 1+1😁
Як думаєте що за мужчина? Хто він?
", - написала Никитюк.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Яка Багіра", " Хороша😍 🔥", "мені здається це новий розіграш прям сильно награно 😋 не підходить він,високій блондинці", "взагалі це круто! Леся, ви заслуговуєте хорошого мужчинку", " Зібров!", "Леся Іванівна ви на цій фотці просто гармата ракета", " заміж давай візьму ?", "Може продюсер 1 + 1?", "Тигриця наша", "Красунька", - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк потрусила голими грудьми перед українцями:"Памела Андерсон". Знаменитість стала учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл", де пародіювала культову співачку Адель, рухаючись на сцені під хіт виконавиці "Hello".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розлючена Нікітюк кинулася на Астаф'єву через обпалені сідниці: "ліфчик собі відпарювала, дурочка". Телеведуча нещодавно взяла участь у зйомках кліпу на пісню Насті Каменських "дівчатка рулять" і пообіцяла показати, як обпекла собі сідниці.

Також «Знай.иа " писав, що Леся Нікітюк дивно заспокоїла охоплених епідемією українців: "не треба лікуватися..." Нещодавно зірка стала партнером ЮНІСЕФ.