Помічник столичного мера, людина Дениса Комарницького, вихованець Андрія Вавриша і ставленик офісу президента Зеленського.

Про це пише Антикор.

Біографія нового/старого сірого кардинала департаменту архітектури КМДА на стільки велика, що про неї можна писати книги. У столичній архітектурі чиновник буквально виріс, почавши там працювати ще в 1997 році. Періодично то йшов, то повертався через зміни влади. Встиг навіть побувати в. о. головного архітектора. Але в тіні Юрію Тацію краще.

Як кажуть гроші люблять тишу. А в архітектурному Департаменті КМДА грошей багато. Справа в тому, що цей Департамент видає технічне завдання на будівництво і погоджує важливу для будівництва документацію. Простіше кажучи, без підпису Тація не одна будівля в центрі міста не може бути побудована. Минуле пришестя Тація на посаду було на зорі мерства нинішнього градоначальника. Тоді він став наглядачем за будівництвом у Києві на посаді помічника нового мера. І буквально вижив звідти свого колишнього наставника Андрія Вавриша. Через інтриги між Банковою і Хрещатиком 36 Тація перемістили в столичний ДАБК (організацію яка дає дозволи на будівництво в Києві до третьої категорії). Але не на довго. Зі зміною влади на Банковій і зміною смотрящих по Києву його повернули на посаду в рідний Департамерт КМДА.

Поки Микола Тищенко та Денис Комарницький боролися за політичний вплив у столиці, Тацій тихо робив свою справу. Його завдання підім'яти будівельний ринок столиці під нових господарів - Андрія Єрмака і компанію.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Справляється з цим завданням чиновник на відмінно. Жоден документ без дозволу зверху не виходить з Департаменту. На відкуп тацію дали можливість розікрасти бюджетні гроші.

Кутові справи та інформаційний простір ретельно зачищаються новими господарями Тація в обмін на відданість.