Популярна українська акторка Ольга Сумська сходила на церемонію нагородження проекту «Родина року», відповідні кадри вона опублікувала в сторіз на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, що Сумська – член журі цього конкурсу. До проведення конкурсу також долучилися зіркові родини, серед яких Мохаммад Захур та співачка Камалія, Віктор та Тетяна Бронюки, Тимур та Інна Мірошниченки, Тарас Тополя та співачка Альоша, та безліч інших. Організатори наголошують, що їхня мета – вшанувати належним чином ті родини, які своїм прикладом пропагують сімейні цінності та спонукають молодь створювати власні родини.

Урочиста подія нагородження переможців відбулася у Києві вчора, 18 березня, у банкетному холі Regent Hill.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За лаштунками конкурсу Сумська поспілкувалася не лише із Камалією та її чоловіком Мохаммадом Захуром, але й із іншими зірковими гостями церемонії, зокрема, співаками Павлом Зібровим та Віталієм Козловським.

«Мені сьогодні пощастило двічі – зустріти таких красенів!», - похизувалася вона.

«Я заводжуся!», - зізнався у відповідь Зібров, а Козловський кинувся цілувати руки акторці.

Раніше повідомляли, засмучена Ольга Сумська розкрила багаторічну таємницю: "Біль не вщухає...".

Як повідомляв Знай.uа, щасливий Зібров встромив вуса між двома блондинками: чоловік-цунамі.

Знай.uа писав, Ольга Сумська смажила Борисюку млинці, а вийшов світлофор.