Популярна українська співачка Тіна Кароль поділилася кадрами того, як знімався її новий кліп на композицію «Скандал». Відповідний ролик опублікували на її фанатській сторінці в Instagram.

«Подивимося разом другий backstage з кліпу? Який момент сподобався найбільше?», - запитують автори допису у підписників сторінки.

У ролику показали деякі моменти виробничого процесу зі знімального майданчика кліпу, який вже встиг отримати чимало схвальних відгуків від поціновувачів творчості співачки.

«Коли очі Тіни Кароль в кадрі крупним планом, я перестаю дихати...», - зізнаються фанати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Ви така багатогранна жінка! Ви шалено талановита. Успіхів вам і нових вершин», - побажали їй фанати.

Знайшлися і ті, кого ролик не задовольнив.

«Тін, закулісся Тіни Кароль нам повинен показувати не Інді», «Хтось нам вже обіцяв за лаштунками Тіни Кароль», «Ми чекали закулісся Тіни Кароль від одного молдавського кота…», - не стримуються українці у коментарях.

Нагадаємо, відома співачка Камалія втратила кращого друга, з яким прожила 13 років: "Пішов на веселку"

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова не зупинилася на скандалі з Кароль, образивши Камалію: "З ногами товстими"

Знай.ua писав, хвора коронавірусом Камалія повернулася з Німеччини з чоловіком-мільярдером: "Все погано, дуже бліда"