У Києві чоловік на автомобілі з іноземними номерами ледь не спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Про це розповіли в співтоваристві «dtp.kiev.ua.».

Як повідомляється, водій на автомобілі з російськими номерами спробував несподівано прилаштуватися у смугу руху, однак спричинив невеличке зіткнення з іншим авто.

Не зважаючи на те, що саме він став винуватцем аварії, він вийшов із автомобіля і почав обурюватися, що його «підрізали».

«Дикий, зухвалий, як куля, різкий. Наочна демонстрація роботи автопідставщиків. Рекомендуємо завжди ставити відеореєстратори», - зазначають у спільноті.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Таких повно. І всі думають, що вони праві», «Так таких любителів швидких поворотів треба на місці п*здити», «Один з наочних прикладів, навіщо потрібен відеореєстратор», - коментують подію мешканці столиці.

«Дев’ять грамів в коліно, і все минеться», - не стримуються у коментарях українці.

Нагадаємо, молодий українець загинув у ДТП у Словаччині: водія затиснула багатотонна фура

У Словаччині 10 березня, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю водія з України. На жаль, молодий чоловік загинув.

Як повідомляв портал Знай.ua, у горах під Львовом фура розчавила легковик

Також Знай.ua писав, фура розчавила натовп велосипедистів під Броварами