Популярна українська співачка Alyosha замислилася над тим, чи варто уникати темряви, якщо вона є невід’ємною частиною світла. Своїми роздумами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Ми бачимо лише те, що в світлі... але чи темнота — це щось погане? Чи просто те, чого ми не бачимо... і що може бути так само прекрасним, просто незнайомим. У пізнанні світу немає місця страхам... не треба нічого боятися, бо все що існує — це творіння нашого єдиного Творця, а він є Любов!», - філософськи зазначила співачка.

«Добраніч, любі...», - побажала вона підписникам.

«Дуже влучна думка, і така вчасна! Дякую», «Цікавий пост, є над чим подумати», - дякують за відвертість фанати співачки.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Не оминули увагою і знімок, яким Alyosha проілюструвала свій допис. На ньому видно лише обличчя виконавиці, на яке потрапляє яскрава смуга світла та вихоплює з темряви її червоні губи та блакитні очі.

«Дуже гарне фото, схожі на Мадонну», "Неймовірно красива!", - додають у коментарях до допису підписники.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зоряний шлях".