В одному зі столичних вишів відкриття туалету перетворили на святкове дійство. Відео цього феєричного "торжества" оприлюднила на своїй сторінці в Facebook журналістка Ірина Наволнєва.

Як повідомляється, "царський" подарунок приготували до 8-го березня працівники столичного університету телекомунікацій. Там урочисто відкрили дамський туалет, в якому провели ремонт.

Церемонію відкриття відвідали офіційні особи, рікою лилося шампанське, читалися присвячені настільки неординарному приводу вірші. Звичайно, не обійшлося і без урочистого перерізання червоної стрічки.

"Вам сподобається наша робота, адже ми дуже старалися для вас", - пообіцяли присутнім дамам в керівництві університету, зазначивши, що навіть колір плитки дозволили вибирати майбутнім користувачкам Вбиральні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Отак вони завтра жінок і на навчання приймати стануть, а далі що? Жінки-викладачі? Жінки-професори? Пахне революцією, панове", "Вони там щороку свято відкриття туалету відзначати будуть?", "Під тихий шелест води в бачку і овації зливу", - регочуть кияни.

Також Знай.ua повідомляв, що аліменти на дітей платитимуть навіть бабусі і вітчими – Парламент прийняв новий закон.

Також Знай.ua писав, що у Мінсоцполітики озвучили нові суми надбавок для пенсій-хто отримає додаткові сотні гривень.