Стало відомо про те, що в Києві вбили співробітницю правоохоронних органів. На даний момент вже затримали підозрювану.

Таким чином повідомляється, що поліція в столиці затримала можливого підозрюваного у вбивстві жінки-поліцейського.

Підозрюваною виявилася жінка, про це розповів Глава столичного главку Національної поліції Андрій Крищенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Завдяки злагодженій роботі слідчих та оперативників центрального апарату поліції столиці, вдалося встановити особу підозрюваної у вбивстві жінки.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Її затримали за порядком статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що жінки дружили. Слідчі відпрацьовують всі версії скоєного", - йдеться в повідомленні на Facebook.

Нагадаємо, що тіло вбитої правоохоронниці було знайдено в ніч на 7 березня, поруч з одним з житлових будинків на проспекті Бажана. Святослава Петрова віддала роботі в Департаменті кіберполіції близько 15 років.

На момент смерті їй було 37 років, і колеги відгукуються як про позитивну, добру людину, а також як про справжнього професіонала.

Нагадаємо, що хоробра дружина відбила чоловіка від нападників: відтягнула за волосся і роздала стусанів.

Як повідомляв портал Знай.ua, мати вбила двох своїх дітей, а після цього наклала на себе руки, повісившись у власній квартирі.

Також Знай.uа писав, що у Москві виявили труп 20-річної українки: померла з голоду.