Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв зробити в прямому ефірі вакцину від коронавірусу.

Про це він заявив сьогодні, 5 березня, в ефірі каналу Україна 24 передає сайт 44.ua.

Так, один з ведучих запитав у градоначальника столиці, чи готовий він зробити вакцинацію від COVID - 19 в прямому ефірі на телеканалі.

"Відмінна пропозиція приймається. Я готовий прийти і на власному прикладі все показати", - сказав Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, 2 березня, під час робочої поїздки в зону проведення операції Об'єднаних сил Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусу вакциною Covishield, розробки Oxford/AstraZeneca.

В офісі президента розмістили відповідне відео і уточнюють, що глава держави зробив щеплення на території військового мобільного госпіталю № 59 в Сєвєродонецьку разом з військовими лікарями і захисниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше За відмову вакцинуватися-штраф: юристи назвали українцям головні ризики

Як повідомляє портал «Знай.иа» Головлікар Тернопільщини уколовся слідом за Зеленським і Степановим. Не варто забувати, що обов'язок по щепленнях є у певних категорій працівників.

Також «Знай.иа " писав, що "Побочка" від вакцин і нові області в червоній зоні-Максим Степанов озвучив, чого чекати українцям. Міністр прибув зі звітом до парламенту