Під Києвом діти вирушили на річку на прогулянку, однак додому зміг повернутися лише один. Про це повідомили у ДСНС області.

Як зазначається 10-річна дівчинка і 9-річний хлопчик із села Шкарівка, що на Білоцерківщині, пішли гуляти на річку Рось.

Діти вдвох, без нагляду дорослих, пішли гуляти до річки і зайшли на кригу. Подекуди на ріці ще тримаються шматки криги, але через потепління вони дуже крихкі.

Рятувальникам про трагедію повідомили близько 18:00. Прибувши на місце події, вони встановили, що хлопчика вдалося врятувати силами місцевих мешканців, а от дівчинка, на жаль, загинула.

Рятувальникам нічого не залишалося, крім того, що діставати тіло дитини з-під льодового покриву.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.