Націоналісти вимагали від мера столиці перестати покривати корупціонерів.

Про це повідомили в партії.

Київський осередок «Національного Корпусу» корпусу вийшов на протест під стіни КМДА. Близько 100 чоловік, в основному – представники молоді – розгорнули банери зі своїми вимогами.

Зокрема, речники політичної сили вимагають звільнити очільника Департаменту земельних ресурсів Петра Оленича, Департаменту транспортної інфраструктури Валентина Осипова та заступника мера Олександра Густєлєва. За словами представників Нацкорпусу, київська влада має забезпечити об'єктивне розслідування корупційних махінацій вищезгаданих осіб та, у випадку виявлення факту корупції, притягнути їх до кримінальної відповідальності. Також на акції звернулись і до київського голови, аби він надав розгорнутий звіт щодо діяльності своїх підлеглих, підозрюваних у корупції.

Нагадуємо, раніше Національний Корпус провів акцію під Департаментом земельних ресурсів та Департаментом транспортної інфраструктури. Активісти ставили за вимогу звільнити очільників Департаментів через підозру їх причетності до корупційних махінацій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще