Український стронгмен, а тепер ще й політик Василь Вірастюк розповів, яку роль в його життя відіграла покійна дружина Світлана. Цими спогадами він поділився із глядачами програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

Перша дружина найсильнішого чоловіка України трагічно загинула в 2006 році, потрапивши під снігову лавину на одному з гірськолижних курортів у Туреччині.

Не в змозі витримати горя, Вірастюк почав часто заглядати в пляшку. Однак і з того світу кохана дружина змогла допомогти чоловікові – вона прийшла до нього уві сні.

За словами Вірастюка, дружина наснилася йому на дев'ятий день після смерті.

"Вона приснилася мені в дивному місці і стала вказувати напрямок, куди летять труни. Каже: "Бачиш, всі ці люди померли. Вони мучилися. А я померла швидко, тому ти за мене не хвилюйся", - зізнався Василь, додавши, що саме це змусило його повернутися до нормального життя.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Наступного дня спортсмен повернувся до тренування, відмовившись від спиртного.

Зараз Вірастюк одружений вдруге – разом із дружиною Інною вони виховують двох спільних синів та сина спортсмена від першого шлюбу.

Нагадаємо, що "Холостячка" Леся Нікітюк нарешті показала пропозицію руки і серця

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу зловила Михайла Поплавського за косуху: "Пенсійний Термінатор?"

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль несподівано підтримала Національну поліцію: "Я поруч"