Популярна українська співачка Аlyosha, дружина фронтмена групи "Антитіла " Тараса Тополі, показала свою донечку, яка вже підросла і виглядає досить дорослою. Відповідне фото вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

«Марічка дуже активно познає світ і найголовніше, щоб її нічого не відволікало. Вже дзиґа така! Активні рухи нічого не повинно сковувати. Вже грається з хлопцями. І лего дайте, і туди посадіть і сюди, і повзати хочеться. Купа хлопчачих іграшок і всі – Марічки», - написала співачка, додавши, що підгузки для активних дітей мають бути комфортними і не натирати ніжки.

Найбільше їй подобається продукція відомої марки, яку вона представила на світлині.

«Дуже-дуже класні! Я задоволена і приємно здивована! Вдягати та знімати дуже легко, легкі як пір’їнка, дихають, донечці дуже зручно в них. Ультра м’які і не натирають. А форма трусиків підходить ідеально», - поділилася вона враженнями із іншими мамами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Мамочки, а ви вже користувались такими? Як враження?», - запитала вона у підписників.

«Ой, клас, і нам трусики підійшли», - діляться мами.

Не обійшлося і без компліментів маленькій моделі.

«Яка вже доросла, як швидко летить час», «А пальмочка яка! Дві красуні», «Яка пальма! Клас!», - захоплюються маленькою Марічкою фанати співачки.

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.