Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька знову порадувала фанатів новими кадрами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона розповіла про одну з крайніх фотосесій.

Таким чином, дівчина розповіла, що зйомки були пізно ввечері, а до цього був довгий, насичених день.

Але, як тільки Соломія Вітвіцька зайшла в студію, вся втома дивом випарувалася. Коли фотограф розповідав про ідею, було видно як у нього горять очі, і це захоплювало всіх навколо.

Всі знімки стали частиною фото-книги Ростислава Ріпки. Йому вдалося зібрати приголомшливу команду професіоналів і однодумців, а студія перетворилася на кіномайданчик.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

У головних ролях опинилися 37 зірок телебачення, театру, музики і спорту.

Фотограф Ростислав приділив увагу кожній музі з Артбуку, при цьому підкресливши їх найпрекрасніші якості. До слова, легендарний бренд Dior зробив приємний комплімент для кожної з них.

Раніше повідомляли, Ольга Сумська відсвяткувала Різдво між двох чоловіків: "Пора поповнювати".

Як повідомляв Знай, ведуча 1+1 Барбір перетворилася на різдвяного ангела: саме час " колядувати зарплату".

На жінці можна помітити довге білосніжне плаття з пишними рукавами з цікавою вставкою посередині, яка виступає таким собі корсетом.

Знай писав, телеведучий "1+1" Гордєєв подарував українкам солодкого і ніжного зайчика: "під ялинку замовляли?".