Дружина відомого українського артиста Віктора Павлiка набрала величезну аудиторію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона продовжує розвивати свій блог, і радує передплатників новими кадрами та історіями з життя.

Таким чином повідомляється, що цього разу Катерина Репяхова розповіла про те, як же важливо іноді змінити обстановку для себе.

На даний момент вона знаходиться в Єгипті, на відпочинку. І навіть незважаючи на те, що там зараз не сезон, читати книгу під пальмою приємно в будь-яку погоду.

«Ми з чоловіком рівно рік не були на відпочинку, цей рік був важкий в усіх відношеннях, з цього навіть Єгипет ми зараз цінуємо по особливому» - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз вона намагається максимально набратися сил, так як попереду дуже багато роботи, весь березень у них з чоловіком гастролі, і при всьому цьому жінка зараз в положенні, вже пройшло більше половини терміну.

Як раніше стало відомо, чекають вони хлопчика, якого назвуть Мішею. Це буде їх перша спільна дитина.

Народиться хлопчик на початку літа, і майбутні батьки дуже чекають цієї події. Рік був дійсно непростим для них, і зараз все поступово почало налагоджуватися.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде".

Як повідомляв портал Знай.иа, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі".

Також Знай.иа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.