Киян попереджають, що на Позняках орудують домушники.
Про це розповіли очевидці в групі "dtp.kiev.ua" у Фейсбуці.
Повідомляється, що підозрілі особи були помічені на Княжому Затоні, 9. Саме там невідомий ходить по під'їзду і залишає "мітки" у вигляді пластиліну і сірника, тим самим перевіряючи чи є господарі вдома.
"Київ. Комфортабельний район. "Зло не дрімає!!!
Ось такий персонаж ходить по дому!! Княжий Затон 9!!!
Закладки ставив. Сусіди вранці виявили пластилін і сірник.
Вихід на пожежну драбину був заблокований, очка на дверях заклеєні на всьому поверсі! "Ось як з таким боротися???",- пише автор.

"А як вони в під'їзд потрапляють??? Адже практично скрізь контроль доступу стоїть?", "Так зробіть йому фізичне зауваження", " а ще можна завести собаку, навіть маленьку. Вони дуже реагують на кроки в коридорах, починають гавкати. А кіпіш нікому не треба", " відкривати вогонь на поразку.....Судити не потрібно", "хоча правильніше оглушити, а потім скинути з верхнього поверху..", "Завдяки маскам їм тепер ще комфортніше стало", " поставити сигналізацію, можна навіть без постановки на пульт. Встановити вуличну сирену. Взагалі мінімальний набір не так дорого коштує 6-7 тис. грн", " Ця сволота влітку пограбувала квартиру на Троєщині. Відпустили під заставу. Декілька місяців тягнуться суди, а воно далі грабує... є всі дані по цій особі", - радили в коментарях кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Двері дніпрян вкрилися таємничими знаками, копи ошелешені: "Вас позначили"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі домушники пробралися в квартиру і зіткнулися з господарями - " зовсім безпардонні!"

Також «Знай.иа " писав, що На Буковині нахабний домушник чистив будинки під крики "Гірко" - поки господарі на весіллі